Имя

Телефон

Комментарий

 

DZĪVOKĻA REMONTS JŪRMALĀ UN RĪGĀ: SOĻU INSTRUKCIJA

DZĪVOKĻA REMONTS JŪRMALĀ UN RĪGĀ: SOĻU INSTRUKCIJA

Dzīvokļa remonts – darbietilpīgs darbs, kas dažreiz var ieilgt uz ilgu laiku. Protams, var uzticēties profesionāļiem, bet pašiem aizbraukt atvaļinājumā. Jautājums ir tāds, vai remontstrādnieki veiks savu darbu kvalitatīvi un akurāti. Tāpēc daudzi atzīst par labāku veikt remontu patstāvīgi, ieliekot dvēseli katrā izvēlētā detaļā, un rūpīgi veicot istabu apdari savā dzīvoklī. Ja Jūs pieņemat lēmumu veikt remontu paši savām rokām, tad Jums palīdzēs vairāki padomi.

Pirmais solis – lēmuma pieņemšana „būt vai nebūt remontam”. Vai Jūs esat gatavi veltīt visu savu brīvo laiku pēc darba vai atvaļinājumā remontdarbiem? Vai Jums nav hroniskas slimības vai alerģijas, kas var traucēt vairāku darbu izpildīšanai? Ja Jūs strādājat no rīta līdz vakaram, vai ir problēmas ar veselību, tad, iespējams, labāk atlikt remontu līdz tam laikam, kad šīs problēmas tiks atrisinātas. Dzīvokļa patstāvīgais remonts atņems Jums daudz spēku un nedos Jums ne vienas minūtes atpūtas, kamēr viss nenonāks līdz galam. Nevienam negribas klupt pret dažādiem būvmateriāliem, kas guļ visur. Tāpēc rūpīgi plānojam savu laiku un spēkus, kurus Jūs varat veltīt remontam.

Otrais solis – budžeta sadale. Ja Jūsu līdzekļi šobrīd ir ierobežoti un nevarat atļauties visa dzīvokļa remontu, izvēlieties istabu, kas, jūsuprāt, atrodas visnolaistākā stāvoklī. Sāciet ar to, nevis dariet virspusēju remontu visās istabās.

Trešais solis – visu vajadzīgo instrumentu un materiālu saraksta sastādīšana. Iepriekš pastaigājieties pa būvniecības preču veikaliem, lai izvēlētos materiālu prečzīmes un to cenu. Izpildiet šo punktu ar lielu atbildības izjūtu. Ja remontdarbu karstumā Jūs sapratīsiet, ka Jums nav pietiekams, piemēram, gruntējuma vai ota kļuva nederīga, tad ir jābrauc uz veikalu. Tas ir lieks laika izlietojums un sabojātais garastāvoklis, tāpēc ka tuvākajā veikalā var nebūt tā, ko vajag Jums.

Ceturtais solis – telpu sagatavošana remontam. Tātad, Jums ir pietiekami brīvā laika un spēka, budžets ir sadalīts, materiāli un instrumenti ir iegādāti nepieciešamā daudzumā. Tas nozīmē, var uzsākt istabas apdari. Sagatavojiet darba apģērbu un apavus, tiem ir jābūt brīviem un ērtiem, lai nesastindzinātu kustības. Neaizmirsiet par roku un sejas aizsardzību, uzvelciet pirkstaiņus, brilles, bet, darbojoties putekļainā telpā, Jums, iespējams, būs vajadzīgs respirators.

Iznesiet visas mazgabarīta mantas no istabas, lielas mantas var atstāt, turklāt neaizmirstot uzklāt tās ar plēvi. Uzlieciet kartonu vai plēvi uz grīdu, avīzes – nav vislabākais variants grīdas aizsardzībai, tās var slīdēt vai būt saplēstas. Tālāk Jums ir jādemontē visi veci apdares darbi, jāuzlabo visi redzamie defekti, kārtīgi jāizmazgā un jāizkaltē sienas un griestus. Kad viss būs gatavs, Jūs varat sākt pārklāt ar gruntējumu. Neraugoties uz to, ka uz gruntējuma iepakojumiem raksta par tā izžūšanas lielu ātrumu, labāk sākt sienu krāsošanu vai aplīmēšanu ar tapetēm pēc diennakts. Visi darbi telpā tiek veikti no augšas lejup: sākumā griesti, pēc tam sienas, ar grīdām Jums ir jāsāk pēdējā kārtā.

Ceturtais solis – dekora un mēbeļu izvēle. Kad telpu apdare ir veikta, būvgruži ir savākti, Jūs varat pēc savas gaumes izvietot mēbeles un dekorēt istabu ar dažādiem dekoratīviem interjera priekšmetiem.

Protams, dzīvokļa remonts pašu rokām liekas par grūti izpildāmu un ilgu procesu. Taču padomājiet, kā Jūsu mājas dizains, kas tika veikts pēc Jūsu gaumes, pacels Jums garastāvokli.

Mūsu firma „Buve24” piedāvā visus dzīvokļu remonta pakalpojumu veidus Rīgā un Jūrmalā.

KĀ AR MUMS SAZINĀTIES
Mēs esam priecīgi konsultēt Jūs
katru dienu, bez brīvdienām, no 10:30 līdz 21:00
Baltā iela 3/9
Kurzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1055
Latvija

Talr. +(371) 24205205

info@buve24.lv

Adrese: Rīga, Baltā iela 3/9 LV-1055
Zeon SIA
Reģistrācijas numurs: 40003966549
AS "Swedbank"
kods: HABALV22
konts: LV35HABA0551018562568