Имя

Телефон

Комментарий

 

Labs celtnieks – slikts celtnieks! Izremontēt dzīvokli Latvijā.

Labs celtnieks – slikts celtnieks! Izremontēt dzīvokli Latvijā.

Agri vai vēlu visi sastopas ar uzdevumu izdarīt remontu savā dzīvoklī vai birojā. Rodas jautājumi: kā izdarīt, cik tas maksās, kas izdarīs, bet, varbūt tas viss nav vajadzīgs?

Atbilde: vajag!!!

Remonts un dizains – tā ir jūsu patiesa vizītkartīte un jūsu kompānijas seja biznesā.

Ar ko atšķiras slikts celtnieks no laba celtnieka?

Slikts celtnieks – nepunktuāls darbinieks, vienmēr meklē vieglus ceļus, kas uztiepj savu redzes viedokli un savu vīziju. Meistar, kuram nav profesionālās tehnikas.

Labs celtnieks – tāds ir reti sastopams. Punktuāls meistars, kuram ir liela pieredze un mūsdienīgie uzskati uz būvdarbiem; celtnieks, kas grib mācīties un veic mūsdienīgos projektus. Meistars, kas prot strādāt mazos, lielos un ļoti lielos objektos. Tas ir speciālists, kuram ir mūsdienīgie instrumenti, kas ļauj darīt savu darbu kvalitatīvi, pēc tehnoloģijas un ātri.

Darbs, kas ir izpildīts ar profesionālo instrumentu un materiālu palīdzību, paliek gadiem ilgi un izskatās profesionāli.

Mēs, kā būvniecības remonta kompānija BUVE24.LV, vienmēr atlasām sev komandā pieredzējušos, jaunus un pārbaudītus celtniekus. Visi speciālisti strādā ar profesionālo tehniku un tikai ar mūsdienīgajiem materiāliem. Tāpēc mums nav jākaunās par mūsu rezultātiem un mūs izvēlas lielie biznesa pasūtītāji.

KĀ AR MUMS SAZINĀTIES
Mēs esam priecīgi konsultēt Jūs
katru dienu, bez brīvdienām, no 10:30 līdz 21:00
Baltā iela 3/9
Kurzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1055
Latvija

Talr. +(371) 24205205

info@buve24.lv

Adrese: Rīga, Baltā iela 3/9 LV-1055
Zeon SIA
Reģistrācijas numurs: 40003966549
AS "Swedbank"
kods: HABALV22
konts: LV35HABA0551018562568